Pondělí 17.3.2025
Polévka | Dýňová s krutóny | 45 Kč |
Menu I. | Hovězí Stroganov s jasmínovou rýží | 162 Kč |
Menu II. | Krůtí medailonky s omáčkou z pečených paprik a bramborovými gnocchi | 157 Kč |
Menu III. | Květákový nákyp se salátem z červené řepy | 150 Kč |
Menu IV. | Kuřecí steak zapečený nivou s bramborovými hranolky a ďábelskou omáčkou | 156 Kč |
Úterý 18.3.2025
Polévka | Rovňanská koprová | 45 Kč |
Menu I. | Panenka plněná anglickou slaninou a švestkami s vinnou omáčkou a pečenými brambory | 157 Kč |
Menu II. | Tortilla se zeleninou a trhaným vepřovým masem, zapečená cheddarem | 156 Kč |
Menu III. | Penne s rajčaty zapečené mozzarellou | 150 Kč |
Menu IV. | Krémové houbové risotto s kuřecí roládou | 152 Kč |
Středa 19.3.2025
Polévka | Bramborová | 45 Kč |
Menu I. | Beskydské medailonky s bramborovými placičkami | 158 Kč |
Menu II. | Špíz s kuřecím masem, játry a zeleninou s vařenými brambory | 154 Kč |
Menu III. | Špagety Aglio Olio e peperoncino | 152 Kč |
Menu IV. | Gratinované portobello plněné mletým masem, sušenými rajčaty, sýrem Feta a vlašskými ořechy | 152 Kč |
Čtvrtek 20.3.2025
Polévka | Celerová s krutóny | 45 Kč |
Menu I. | Pečené kachní stehýnko s dušeným červeným zelím a houskovým knedlíkem | 165 Kč |
Menu II. | Kuřecí řízečky s lehkým bramborovým salátem | 154 Kč |
Menu III. | Bulgurové rizoto s hráškem a krůtím masem sypané Parmazánem | 152 Kč |
Menu IV. | Listový salát s čerstvou zeleninou, filírovanou panenkou, rybízovým chuttney a pečivem | 154 Kč |
Pátek 21.3.2025
Polévka | Hovězí vývar se zeleninou a vejci | 45 Kč |
Menu I. | Hovězí medailonky na hořčici s bramborovými plátky a tatarskou omáčkou | 167 Kč |
Menu II. | Rybí filé na kořenové zelenině s bramborovou kaší maštěnou máslem | 160 Kč |
Menu III. | Palačinky s džemem, nutellou, ovocem a šlehačkou | 150 Kč |
Menu IV. | Pivovarský tokáň s těstovinami | 152 Kč |