Pondělí 11.11.2024
Polévka | Bramborová | 45 Kč |
Menu I. | Kuřecí medailonky s ciderovou omáčkou a restovanou zeleninou | 154 Kč |
Menu II. | Steak z vepřové kotlety s bylinkovým máslem, pečenými brambory ve slupce a ďábelskou omáčkou | 157 Kč |
Menu III. | Zapečené šunkové flíčky s kyselou okurkou | 150 Kč |
Menu IV. | Brokolicový mozeček s vařenými brambory a okurkovým salátem | 150 Kč |
Úterý 12.11.2024
Polévka | Cuketová | 45 Kč |
Menu I. | Smažený hermelín s vařenými brambory a tatarskou omáčkou | 157 Kč |
Menu II. | Hovězí medailonky na žampiónech s jasmínovou rýží | 160 Kč |
Menu III. | Hrachová kaše s opečenou klobásou, kyselou okurkou a chlebem | 150 Kč |
Menu IV. | Kuřecí kousky na paprice se špeclemi | 152 Kč |
Středa 13.11.2024
Polévka | Slepičí vývar se zeleninou a kapáním | 45 Kč |
Menu I. | Španělský ptáček s dušenou rýží a salátem z červené řepy | 165 Kč |
Menu II. | Vepřové nudličky s česnekovou omáčkou a bramborovými plátky | 157 Kč |
Menu III. | Staropolský bigos s chlebem | 150 Kč |
Menu IV. | Krůtí medailonky na čočkovém salátě | 156 Kč |
Čtvrtek 14.11.2024
Polévka | Zabijačková | 45 Kč |
Menu I. | Přírodní mletý řízek s vejcem, bramborovými hranolky a tatarskou omáčkou | 159 Kč |
Menu II. | Vepřové rizoto se sýrem a kyselou okurkou | 152 Kč |
Menu III. | Špagety se sýrovou omáčkou a kuřecím masem | 152 Kč |
Menu IV. | Listový salát s čerstvou zeleninou, kousky lososa, jogurtovo – koprovým dresingem a toasty | 155 Kč |
Pátek 15.11.2024
Polévka | Francouzská | 45 Kč |
Menu I. | Plněná paprika s rajskou omáčkou a houskovými knedlíky | 154 Kč |
Menu II. | Pečený pstruh s petrželkovými brambory | 165 Kč |
Menu III. | Alpský knedlík s vanilkovou omáčkou, cukrem a mákem | 152 Kč |
Menu IV. | Kuřecí plátek na restované červené řepě s bramborovo hráškovým pyré | 154 Kč |