Pokud hledáte perfektní ubytování pro svou dovolenou, prodloužený víkend nebo pracovní cestu, hotel IBERIA*** je správnou volbou. Tento tříhvězdičkový hotel s restaurací, situovaný v klidné ulici historického centra Opavy, nabízí kombinaci pohodlí, profesionálních služeb a jedinečné atmosféry, která vás okouzlí od první chvíle.

 

Komfortní ubytování pro každého

Vstupte do hotelu IBERIA*** a zažijte nezapomenutelný pobyt v jednom z našich 27 komfortně zařízených pokojů. Ať už cestujete jako jednotlivec, pár nebo rodina, naše ubytování vám poskytne maximální pohodlí. Nechybí ani vlastní sociální zařízení, klimatizace, televize, WiFi připojení zdarma, ani minibar. Ráno vás přivítá vůně čerstvě připravené snídaně, která je zahrnuta v ceně ubytování

V nabídce jsou:

  • Jednolůžkové pokoje: Ideální pro jednotlivce a obchodní cestující, kteří hledají klidné útočiště po náročném dni. Poskytují maximální soukromí v útulném interiéru pro váš dokonalý odpočinek.
  • Dvoulůžkové a třílůžkové pokoje: Perfektní volba pro páry nebo malé skupiny. Pokoje nabízí ideální prostředí pro sdílení společných chvil a zážitků.
  • Apartmán: Pro ty, kteří hledají extra prostor a luxus. Náš apartmán je prostorný, stylově zařízený a poskytuje atmosféru domova.
  • Rodinné pokoje: Navrženy s ohledem na pohodlí celé rodiny. Prostorné a funkční.
  • Bezbariérový pokoj: Plně přizpůsoben pro hosty se speciálními potřebami, včetně bezbariérové koupelny. V našem hotelu dbáme na to, aby se u nás každý host cítil vítán a měl k dispozici veškerý komfort.

Náš hotel disponuje vlastním hotelovým parkovištěm, které vám usnadní cestování autem.  

 

Gastronomický zážitek

V naší restauraci Všem milovníkům dobrého jídla nabízíme bohatý výběr pokrmů z české i mezinárodní kuchyně. Připravujeme denní menu vždy z kvalitních a čerstvých surovin.

Denní menu zahrnuje jednu polévku a výběr ze čtyř hlavních jídel. Vaříme také vegetariánské a bezlepkové pokrmy. Z nápojového lístku nabízíme výběr vín, točenou plzeň, a mnoho dalších alko i nealko nápojů.  

Snídaně jsou podávány od brzkých ranních hodin formou švédského stolu. Nabízíme jak teplou, tak studenou formu snídaně. Teplý snídaňový bufet nabízí vaječné produkty, sladký program, teplé uzeniny a luštěniny. Sami si vyrábíme pomazánek či pečeme dezerty. Nabízíme bohatý výběr uzenin, sýrů, mléčných výrobků, nechybí i čerstvé ovoce. K dispozici jsou také různé nápoje, včetně kvalitní kávy, čajů a džusů.

Zavítejte k nám na bohatou snídani nebo rodinný či pracovní oběd. Náš profesionální personál je připraven splnit všechna vaše gastronomická přání.

 

Reprezentativní konferenční místnost pro vaše akce

Hotel IBERIA*** je ideálním místem pro firemní akce, meetingy, teambuildingy, školení, ale i pro rodinné oslavy nebo svatební hostiny. Disponuje elegantním a plně vybaveným konferenčním sálem s kapacitou až 50 osob. Sál je ozvučený, klimatizovaný a má vlastní gastronomické zázemí.

Poskytneme vám:

  • Pronájem konferenční místnosti s možností uspořádání prostoru podle vašich potřeb, aby dokonale vyhovoval charakteru vaší akce.
  • Pronájem prezentační techniky jako dataprojektor, projekční plátno, bezdrátový mikrofon, zvuková aparatura a flipchart.
  • Gastronomický servis v podobě coffee breaků, rautů, poledního menu nebo individuálně sestaveného jídelníčku.

Přenechte nám starosti s organizací a soustřeďte se jen na to podstatné – užít si každý okamžik vaší akce naplno. Postaráme se o vše – od výzdoby po menu na míru, abyste vy i vaši hosté odcházeli s úsměvem a pocitem, že jste prožili něco výjimečného.

 

Strategická poloha v srdci Opavy

Opava, bílá perla Slezska, jak se jí přezdívá, je město bohaté na historii, kulturu a architekturu, které vás okouzlí na každém kroku. Hotel IBERIA*** se nachází přímo v centru tohoto krásného historického města a nabízí snadný přístup ke všem důležitým místům.

Stačí vyjít z hotelu a během jedné minuty chůze se ocitnete v Obchodním centru Breda, kde naleznete širokou škálu obchodů, kaváren a zábavy pro celou rodinu. Pro milovníky kultury je tu Slezské divadlo, vzdálené pouhé dvě minuty pěšky od hotelu, kde si můžete užít představení plná emocí a uměleckých zážitků.

Toužíte po poznání? Pak nevynechejte návštěvu Slezského zemského muzea nebo vystoupejte na Opavskou radnici s vyhlídkovou věží, odkud se vám naskytne panoramatický výhled na celé město.

Okolní parky, také jen dvě minuty chůze od hotelu, jsou ideálním místem pro odpolední procházky, odpočinek nebo piknik v přírodě.


Náš hotel je připraven vám nabídnout ty nejlepší služby. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a proto se snažíme překonat vaše očekávání a vytvořit pro vás zážitek, na který budete rádi vzpomínat.

 

Rezervujte si svůj pobyt pohodlně on-line a ušetřete

Využijte naší speciální nabídky a ušetřete až 15 % z ceny na ubytovacích portálech. Při rezervaci přímo přes naše webové stránky vám garantujeme nejlepší cenu a podmínky.

Raději rezervujete pobyt telefonicky nebo přes e-mail? Nebo na nás máte nějaký dotaz?